Crowdfunding

...giver ideer på Langeland vinger

Blogindlæg

 Hej Langeland!

Så er Projekt Crowdfunding.dk klar til start. Vi har knoklet for at få projektet op at stå, og vi har stået på hovedet for at finde fire gode projekter at starte med - projekter, som enten direkte giver nye arbejdspladser på Langeland eller projekter, som på en eller anden måde styrker den økonomiske udvikling på Langeland. Det er udvikling af en træpille-terassevarmer, et smykkeudviklingsprojekt, en ny Drivtømmer-CD og indsamling af penge til køb af Ørstedspavillonen.

Ideen til Crowdfunding.dk kommer fra den langelandske htx-studerende Mikkel Rasmussen, bakket op af hans far, boghandler H. C. Rasmussen. Turist- og Erhvervsforeningen Langeland har hevet pengene hjem, og Fornyelsesfonden og Syddansk Vækstforum bed på - og det er vi meget glade for. Uden deres støtte var projektet aldrig blevet til noget.

Vi håber at alle I, der synes godt om projekterne, også finder kreditkortet frem og støtter dem. Langelands iværksættere og ildsjæle fortjener det.

Og så glæder vi os til at få henvendelse fra andre med gode ideer, der kan skabe vækst på Langeland. Det er nemlig et krav.

Tillykke til os alle med Projekt Crowdfunding.dk. Og spred budskabet - alle med en PayPal-konto og/eller netbank kan støtte. Man kan også gå direkte hen i Sparekassen Svendborg i Rudkøbing og indsætte beløb på Crowdfundings konto:  0860 - 3531102087. Personalet kender kontoen. Husk at fortælle, hvad du hedder, hvilket projekt du støtter og hvad dit kontonummer er, så pengene kan blive betalt tilbage, hvis det pågældende projekt ikke lykkes.

Crowdfunding-teamet.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Crowdfunding.dk accepterer ikke injurierende, racistisk, diskriminerende, pornografisk eller på anden måde stødende indlæg eller indlæg af reklamemæssig karakter. Crowdfunding.dk forbeholder sig ret til at redigere eller slette indlæg, der skønnes at være i strid med dansk lovgivning eller disse retningslinjer.

Crowdfunding.dk forbeholder sig ret til, når som helst, at foretage ændringer eller tilføjelser til disse betingelser.

 

Læg en kommentar

Kategorier   ·   Kontakt   ·   Vilkår og betingelser   ·   FAQ   ·   Hvem står bag?   ·   Presse
Acceptmærke