Crowdfunding

...giver ideer på Langeland vinger
Søg penge

Har du det en rigtig god ide? Har du opfundet den ting, alle ikke kan undvære? Mangler du kapital for at sætte dit projekt i gang? Så er Crowdfunding.dk måske lige det, du skal bruge for at komme i gang.

Her kan du søge penge efter mottoet ”mange bække små giver stor å”. Du udfylder en forretningsplan og sender den til Crowdffunding.dk, og så tager vi kontakt til dig. Du skal afgive nogle standardoplysninger, lave en projektbeskrivelse af dit projekt samt vælge den kategori, du vil søge kapital igennem.

Send din ansøgning til Crowdfunding.dk, som vil vurdere, om det er et projekt, som vi kan have på vores side. Vi er selvfølgelig underlagt tavshedspligt i forhold til dit projekt, så hvis vi ikke mener, at dit projekt kan komme på vores hjemmeside – får du det retur, og projektet vil fortsat være dit.

Markedsføring skal du igang med så snart du har fået oprettet dit projekt på Crowdfunding.dk, bestemt hvilket beløb du vil søge, og hvor lang tid det skal ligge på sitet. Markedsføringen kan foregå via sociale medier, dit private netværk eller noget helt tredje. Det er helt op til dig, hvordan du vil gøre det, men det gælder jo om at få bredt budskabet ud til så mange som muligt. Spørg gerne os for ideer. Crowdfunding.dk vil også være en del af markedsføringen.

Det afgørende er at sætte tæring efter næring og ikke søge flere penge, end du tror er realistisk at indsamle i den periode, projektet ligger på sitet. Crowdfunding.dk er nemlig en ”alt eller intet” platform, hvor du kun modtager det indsamlede beløb, hvis du opnår minimum 100% af det søgte beløb. Opnår du under 100%, bliver alle indbetalte beløb ført tilbage til dem, der har støttet dit projekt.

Alt eller intet. Som udgangspunkt bliver det indsamlede beløb indsat på din konto i det øjeblik, der er opnået 100% finansiering. Men i enkelte tilfælde, hvor du skal bruge det indsamlede beløb som medfinansiering til en yderligere ansøgning til fonde, LAG eller andre, bliver beløbet først overført til dig, når vi har set bevis på, at du har modtaget tilsagnsskrivelse fra den anden finansieringskilde. Alt dette vil også være noget, du bliver gjort opmærksom på, inden dit projekt er kommet på Crowdfunding.dk.

 

 
Kategorier   ·   Kontakt   ·   Vilkår og betingelser   ·   FAQ   ·   Hvem står bag?   ·   Presse
Acceptmærke