Crowdfunding

...giver ideer på Langeland vinger
Køb af Ørstedspavillonen - Afsluttet
Kort om projektet
Projektbeskrivelse
Billeder
Video
Støtte
Kontakt
 • Foreningen Ørstedspavillonen søger kr. 100.000,- via Crowdfunding.dk til, sammen med andre midler, at sikre Ørstedspavillonens eksistens.

 •  Oerstedpavillonen_1_898.jpg

  I over 100 år har Ørstedspavillonen ved Ørstedsparken i Rudkøbing været langelændernes foretrukne mødested. For at sikre Ørstedspavillonens fortsatte eksistens som hele øens forsamlingshus, er den nu blevet overtaget af Foreningen Ørstedspavillonen. Men der skal mange penge til for at sætte den i stand, og derfor søger foreningen 100.000 kr. via Crowdfunding.dk.
  Foreningen har allerede 600 medlemmer over hele landet. Formålet er at genskabe ØP - som det smukke bygningskompleks hedder i daglig tale - som et levende musik- og teaterhus.Men først skal hele etablissementet sættes i stand. Det trænger, og det bliver dyrt! Foreningen håber på støtte fra fonde som Lokale- og Anlægsfonden, Velux Fonden, fonden Realdania med flere, men allervigtigst er den lokale opbakning.

  Skitseprojekt med smukt, nyt indgangsparti
  Arkitekt Karl Ramvad, Troense, har udarbejdet en skitse til totalrenovering af Ørstedspavillonen. Han foreslår bl.a. det nuværende indgangsparti på facaden mod Ørstedsparken revet ned og erstattet med en let og gennemsigtig foyer i glas og metal (klik på Billeder og se billedsektionen). Den sikrer på én gang sammenhæng med Ørstedsparken og gode adgangsveje til alle niveauer i bygningerne.

  Hjælp med at skaffe penge til ØP og kom med til åbningsfesten
  Køb og renovering af ØP forventes at koste i alt omkring 16 mio. kr. tilsammen. Foreningen har fået tilsagn fra Langeland Kommune om i alt 2 mio. kroner fra en byfornyelsespulje, men de penge må kun bruges til renovering, ikke til købet. Derudover har Svendborg Sparekasse lovet projektet 500.000 kroner.

  Gennem Crowdfunding.dk satser Foreningen Ørstedspavillonen på at indsamle 100.000 kr.

  Vilkårene ser således ud:

  Giver du 500 kroner, får du 1 billet til åbningsfesten

  Giver du 1.000 kroner, får du 3 billetter til åbningsfesten

  Giver du 2.000 kroner, får du 7 billetter til åbningsfesten

  Giver du 5.000 kroner, får du 20 billetter til åbningsfesten

  Giver du 10.000 kroner, får du 50  billetter til åbningsfesten

  • Når målet på 100.000 kr. er nået, er det ikke muligt at få sine penge tilbage.
  • Man har lov til at sælge sin billet til fundingpris, hvis man ikke kan komme til festen. Man må også gerne sælge overskydende billetter til fundingprisen.
  • Hvis der ikke er plads til alle ved åbningsfesten, holdes der en fest mere, så alle donorer kan komme med. De største bidragydere har førsteret til første fest.


  Tegninger på siden Billeder er fra:

  image004.jpg
  www.ramvad.dk

  Du kan give penge via PayPal eller ved at indsætte penge på konto 0860 - 3531102087, Svendborg Sparekasse. Det kan ske via netbank eller ved at besøge sparekassen i Rudkøbing. Husk at opgive dit navn og dit kontonummer, så pengene kan blive betalt tilbage, hvis projektet ikke lykkedes. Penge, som ikke kan tilbagebetales pga. manglende oplysninger, tilfalder Projekt Crowdfunding.dk.

  Links til fynske netbanker og andre netbanker (ikke alle er med):
  Svendborg Sparekasse, Jyske Bank, Rise Spare- og Lånekasse, Nordea, Danske Bank, Sparekassen Faaborg, Andelskassen Fyn, Vestfyns Bank, Totalbanken, Nordfyns Bank, Flemløse Sparekasse, Middelfart Sparekasse, Handelsbanken, Sydbank, Arbejdernes Landsbank, Lån & Spar Bank, Nykredit Bank, Alm. Brand Bank, Merkur Andelskasse

 • Oerstedpavillonen_1_898.jpg sensommer aften_done_728.JPG parken_done_728.jpg Stueplan_728.jpg
 • Økonomisk mål:

  100,000.00 DKK.

  Opnået økonomi:

  1,000.00 DKK.

  Projekt startet:

  23-07-2012

  Projekt afsluttes:

  14-10-2012

  Støt med:

  For at kunne støtte et projekt, skal du være oprettet som bruger og logget ind.

  1

  Økonomisk mål opnået

  100

  Projektforløb

 • Dit navn

  Din e-mail adresse

  Besked

Kategorier   ·   Kontakt   ·   Vilkår og betingelser   ·   FAQ   ·   Hvem står bag?   ·   Presse
Acceptmærke