Crowdfunding

...giver ideer på Langeland vinger
Støt Drivtømmers ny CD - Afsluttet
Kort om projektet
Projektbeskrivelse
Billeder
Video
Støtte
Kontakt
 • Det langelandske folk-rockband Drivtømmer overraskede alt og alle, da de i december 2011 strøg til tops på Dansktoppen med nummeret Hvide sejl. I tre uger lå den på en flot 3. plads. Nu vil de gerne have 60.000 kr. til en ny CD. Det kan du og alle andre fans være med til at realisere!

 • Drivtømmer hører ikke til musikbranchens yngste. Men er de grå i toppen, har de til gengæld så meget desto mere erfaring at øse af. Ikke alene som musikere, men også med dyrekøbte erfaringer fra et levet liv.

  På scenen opleves Drivtømmer som et homogent band, der leverer underholdning med holdning. Stemningen er rar, musikkens rytmer inciterende og dansevenlige, og teksterne værd at lytte til.

  Drivtømmer tøver nemlig ikke med at lufte hverken personlige eller mere almenmenneskelige synspunkter, så tekstuniverset omfatter både krig og kærlighed, politik og pop. Med et stænk af retro giver orkestret eksempler på et politisk engagement, der har været savnet på den danske musikscene siden 70'ernes protestsange.

  I front ses komponist og tekstforfatter, Ole Lundberg. Han formidler den gode historie i legende dialog med publikum og bandet, som er et kompetent hold af erfarne musikere. Hver især bidrager de til orkestrets originale lyd, der udspringer af det mangfoldige sydfynske musikmiljø og derfor har en meget bred appel.
  Såvel unge som det mere modne publikum kan spejle sig i tekst og musik.

  Kort sagt: De fire musikere i ”Drivtømmer” har noget på hjerte,
  musikalsk og tekstmæssigt.

  Drivtømmer er:
  Ole Lundberg, vokal og akustisk guitar
  Henrik Baunkilde, el. guitar
  Henrik Nybo, bas
  Bjarne Glud Jensen, trommer

  Og så leder de for resten efter en god keyboardspiller!

  Her er Drivtømmers tilbud til dig:

  Giv 200 kr. og få den kommende CD tilsendt.

  Giv 250 kr. og få en signeret udgave af den kommende CD tilsendt.

  Giv 500 kr. og få en signeret udgave af den kommende CD tilsendt sammen med 2 billetter til en koncert med Drivtømmer

  Giv 1.000 kr. og få en signeret udgave af den kommende CD tilsendt sammen med 6 billetter til en koncert eller et releaseparty med Drivtømmer.

  Giv 5.000 kr. og få en signeret udgave af den kommende CD tilsendt sammen med 10 billetter til et releaseparty med Drivtømmer. Bliv tillige nævnt som bidragyder i CD’ens booklet.

  Giv 10.000 kr. og få 5 x signeret udgave af den kommende CD tilsendt sammen med 20 billetter til et releaseparty med Drivtømmer. Bliv tillige nævnt som bidragyder i CD’ens booklet.

  Giv 20.000 kr. og Drivtømmer giver koncert på din virksomhed, forening eller institution, og I får 5 x signeret udgave af den kommende CD med jer nævnt som bidragyder i CD’ens booklet.

  Læs i øvrigt vilkår og betingelser ved støtte af projekter.

  Du kan give penge via PayPal eller ved at indsætte penge på konto 0860 - 3531102087, Svendborg Sparekasse. Det kan ske via netbank eller ved at besøge sparekassen i Rudkøbing. Husk at opgive dit navn og dit kontonummer, så pengene kan blive betalt tilbage, hvis projektet ikke lykkedes. Penge, som ikke kan tilbagebetales pga. manglende oplysninger, tilfalder Projekt Crowdfunding.dk.

   Links til fynske netbanker og andre netbanker (ikke alle er med):

  Svendborg Sparekasse, Jyske Bank, Rise Spare- og Lånekasse, Nordea, Danske Bank, Sparekassen Faaborg, Andelskassen Fyn, Vestfyns Bank, Totalbanken, Nordfyns Bank, Flemløse Sparekasse, Middelfart Sparekasse, Handelsbanken, Sydbank, Arbejdernes Landsbank, Lån & Spar Bank, Nykredit Bank, Alm. Brand Bank, Merkur Andelskasse  

 • Drivtømmer.jpg
 • Error parsing XSLT file: \xslt\Designit.VideoEmbed/VideoEmbed.xslt
 • Økonomisk mål:

  60,000.00 DKK.

  Opnået økonomi:

  400.00 DKK.

  Projekt startet:

  23-07-2012

  Projekt afsluttes:

  31-10-2012

  Støt med:

  For at kunne støtte et projekt, skal du være oprettet som bruger og logget ind.

  0

  Økonomisk mål opnået

  100

  Projektforløb

 • Dit navn

  Din e-mail adresse

  Besked

Kategorier   ·   Kontakt   ·   Vilkår og betingelser   ·   FAQ   ·   Hvem står bag?   ·   Presse
Acceptmærke