Crowdfunding

...giver ideer på Langeland vinger
Kategori B - Lån

Kategori Lån er en måde at indsamle kapital til dit projekt på. På din projekt side skriver du, hvilken rente du ønsker at låne hvilke beløb til. Du søger måske kr. 100.000,- og det beløb er du villig til at betale 5% i rente for. Så kan folk låne dig fra måske kr. 100,- og opefter til den rente.

Betingelserne og de enkelte beløb kan variere på samme måde som ved mikrolån. Det skal alt sammen beskrives i selve projektbeskrivelsen på Crowdfunding.dk. Du skal bare vælge hvilken rente, du vil give, og hvor lang tid projektet skal ligge på sitet.

Crowdfunding.dk kører efter princippet ”alt eller intet”, så sæt tæring efter næring, for alle handler bliver tilbageført, hvis du ikke opnår 100% finansiering. Så det er vigtigt, at du får markedsført dig selv og dit projekt alle de steder, du kan komme i tanke om. Det kan være sociale medier, personlige netværk eller noget helt tredje.

Når projektet så har opnået 100% finansiering, bliver det indsamlede beløb frigivet til dig, og du er herefter ikke forpligtet overfor Crowdfunding.dk, men kun overfor de personer som har lånt dig penge.

Seneste projekter

     

Kategorier   ·   Kontakt   ·   Vilkår og betingelser   ·   FAQ   ·   Hvem står bag?   ·   Presse
Acceptmærke